OVER DE ARTIEST

Live Shows

Tenny heeft haar sporen als zangeres inmiddels wel verdiend. Als gepassioneerde zangeres staat zij dan ook klaar om jouw speciale gelegenheid tot leven te brengen met haar stem en muzikaliteit. Met een liefde voor disco, pop en soul biedt zij een veelzijdig repertoire, dat perfect is voor allerlei soorten feesten en evenementen, waaronder bruiloften, verjaardagen, bedrijfsbijeenkomsten en meer.

Met jarenlange ervaring in het optreden voor diverse doelgroepen, kan zij een sfeer creëren die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Of je nu op zoek bent naar opzwepende discohits om de dansvloer te vullen of naar mooie ballads voor een intiem moment, zij past haar repertoire graag aan om aan jouw wensen te voldoen.

Met professionele apparatuur zorgt zij voor een vlekkeloze uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je evenement.

Laat haar jou helpen om jouw speciale dag nog specialer te maken.

Neem vandaag nog contact op om te bespreken hoe zij jouw evenement kan verrijken met haar muziek en laten we samen een onvergetelijke ervaring creëren!