In verband met de huidige richtlijnen van het RIVM moeten wij onze livestream helaas verplaatsen naar volgend jaar.

Onze excuses voor eventueel ongemak.

Wij wensen jullie voor nu een hele fijne kerst en een gezond en gelukkig 2021 🎇 🎄 en hopelijk tot volgend jaar!!!

Ho Ho Ho Wij gaan live!!!

Zet het alvast in je agenda, want zaterdag 19 december a.s. gaan wij vanaf 18.30 uur live streamen met zangoptredens vanuit onze eigen ‘kerst’studio!!

Met een avondvullend programma, compleet met presentatie, dj en natuurlijk de zangoptredens. Wij zijn op dit moment druk bezig om de allerlaatste tovertwinkels af te krijgen!

Dus wil jij graag jouw zangkunsten laten horen tijdens een van onze livestreams? Geef je dan op voor onze Livestream op zaterdag 19 december!

De kosten voor deelname bedragen 50 euro. Je krijgt daarvoor een les van 60 minuten met een professionele licht- en geluidtechnicus, je mag meedoen met de livestream en wij stomen je dan klaar voor de livestream en natuurlijk krijg je de opname daarvan mee naar huis!

Meld je aan via info@tenzangstudio.nl of meld het tijdens je zangles.

Let op, we hebben maar een aantal plekjes beschikbaar, dus geef je snel op.In de spotlight staan achter de DJ tafel kan ook. ADSProjects leert je namelijk de lekkerste plaatjes door elkaar te mixen.

Sta jij liever achter het toneel? Het is ook mogelijk om opgeleid te worden tot licht- en/of geluidstechnicus.Sta je liever achter de camera? Wij kunnen jou ook opleiden tot cameraman of -vrouw.

In de entertainmentwereld hebben we ook backstage mensen nodig. Leer decors te maken, je fantasie de vrije loop te laten en iets moois te creeeren. Het kan allemaal.

Lijkt dat jou wat? Stuur dan een mail naar info@adsproject.nl.

Zit je (nog) niet bij ons op les? Vraag dan een vrijblijvende kennismakingsproefles aan via info@tenzangstudio.nl (zangles) of info@adsprojects.nl (techniek). Je kunt je hier ook opgeven voor de livestreams.

Voor de livestream zelf, houd onze website en social-media in de gaten voor de livestream.

https://youtu.be/Rpqgv5kXWBY

https://youtu.be/Rpqgv5kXWBY